Spoedgevallen

Vaste klanten kunnen voor spoedgevallen ook tijdens of buiten de werkuren bij ons terecht.  Wij werken van maandag tot vrijdag uitsluitend NA AFSPRAAK, ook voor spoedgevallen (overdag of buiten de werkuren).  Wij dienen ons immers voor te bereiden op uw komst daar ook andere patiënten onze zorg nodig hebben.  Onze gebruikelijke bel uren zijn van 9-19 uur.  Onze weekwachtdienst is dus van 19-9 uur.  Er worden altijd hogere tarieven gerekend voor spoedgevallen of voor de eigenaar dringende zaken die niet levensbedreigend zijn doch worden geëist, ook overdag.  Tussen 19-9uur gelden bijkomend ook avond- en nachttarieven.  Onze tarieflijst is beschikbaar in de informatie brochure in de wachtzaal.   Bezoek de contactpagina om ons op te bellen. 

Om ervoor te zorgen dat u bij noodgevallen op feestdagen en tijdens het weekend verder geholpen kan worden, zijn wij aangesloten bij wachtdienst regio Antwerpen Noord en Antwerpen Rupelstreek.  Wij vervullen ook onze rol in deze wachtdienst.  Op deze dagen, waarop wijzelf niet beschikbaar zijn, wordt ons telefoonnummer automatisch doorgeschakeld naar de 2 dichtsbijzijnde dierenartsen van wacht. Deze dierenarts zal ons na de consultatie een verslag bezorgen, zodat wij uw patient naderhand verder kunnen blijven opvolgen.

Als wij zelf van wacht zijn, wordt voor spoedgevallen steeds afgesproken op de praktijk in Wilrijk. Enkel op die manier kunnen wij maximaal beschikbaar zijn voor alle mogelijke  noodoproepen binnen de (grote) wachtdienstregio.  Bovendien hebben wij op de praktijk een veel uitgebreidere infrastructuur ter beschikking om uw dier te helpen. Huisbezoeken zijn tijdens wachtdienstweekends hierdoor niet mogelijk.

Contact

Adres

Jules Moretuslei 171
2610 Wilrijk

Maandag t.e.m vrijdag
van 9u00 tot 19u00

Adres

Jules Moretuslei 171
2610 Wilrijk

Maandag t.e.m vrijdag
van 9u00 tot 19u00